Pakej Percutian Ke Malang Batu Bromo Surabaya

Pakej Percutian Ke Malang Batu Bromo Surabaya

Pakej Percutian Ke Malang Batu Bromo Surabaya atau pakej pelancongan ke Malang atau pakej lawatan ke Malang  yaitu kota kota sejuk Malang dan Kota Batu. Kota Malang dan Kota Batu adalah salah satu kota penghasil buah apel terbesar di Indonesia dan merupakan center of tourism di Jawa Timur.

Sebagai kota sejuk yang berlokasi di pegunungan maka Kota Malang dan Kota Batu sangatlah sesuai sebagai tujuan percutian bersama keluarga,sahabat , relasi dan orang-orang tercinta. Di kawasan wisata Malang pelancong dapat memilih berbagai tempat percutian menarik mulai dari  adventure, nature , modern , dan sejarah.

Pakej Percutian Ke Malang Batu Bromo Surabaya

Beberapa tempat percutian ke Malang yang menjadi favorite pilihan pelancong dari Malaysia / Singapura / Brunei Darussalam  misalnya adalah , Jawa Timur Park , Muzium Angkut , Petik Buah Apel , Petik Sayur , Petik Bunga , Petik Strawberry , Air Terjun /Waterfall , Pantai indah di Malang Selatan/Snorkling , Trekking Gunung , Water Rafting , Motor Cross , Jeep/Landrover Tour , Camping Tour , Out Bond dan maish banyak lainnya.

Berikut daftar paket percutian ke Malang Batu Bromo dan Surabaya

Jika anda ada pilihan lain object pecutian di Malang atau Kota lain yang ingin di kunjungi tidak ada di daftar di atas, silahkan discuss dengan tim kami. Kami akan mengaturkan jadwal program pakej percutian di malang sesuai dengan apa yang anda pilih.

Pakej Percutian Ke Malang Batu Bromo Surabaya sebenarnya adalah pilihan berbagai pakej wisata menarik di semua kota di Jawa Timur Mulai percutian ke Surabaya , percutian ke Banyuwangi , Percutian ke Jember dan percutian menarik lainnya.

Pakej Percutian Surabaya Bromo

 

Pakej Percutian Ke Malang Batu Bromo Surabaya
Rate this post

WisataBatuMalangTour.com | Paket Wisata Batu Malang Bromo Surabaya Tour Travel Murah © 2018 - 2019